Rólunk

A Lux Home Property & Investment a Lux Home Cégcsoport részeként alakult azzal a céllal, hogy a jövőben Magyarországon a luxus ingatlan értékesítés és bérbeadás piacon meghatározó tényezővé váljon.


A LUX Home Cégcsoport hosszú évek óta meghatározó szerepet vállal az építőiparban és az ingatlanforgalmazás, ingatlanfejlesztés területein, kiemelten a fővárosban, azon belül is főleg a budai kerületekben.

A generálkivitelezéssel és szerkezetépítéssel foglalkozó Lux Home Bau számos luxusminőségű referenciával, és jelenleg is épülő saját, exkluzív ingatlan portfólióval rendelkezik, melyeket kimagasló minőségű lakóházak kivitelezése igazol.


A második ágazat a Lux Home Investment, amely nagyobb saját beruházások, és projekt jellegű ingatlanfejlesztések létrehozásában tevékenykedik.


A harmadik ágazat a már említett Lux Home Property & Investment Ingatlaniroda, amely ingatlanforgalmazással, értékesítéssel, hasznosítással, és bérbeadással foglalkozik.


A LUX HOME PROPERTY & INVESTMENT Ingatlaniroda elődjeként a cégcsoport kezelésében korábban működött egy másik ingatlaniroda, azonban teljes arculat és portfólió váltást követően megfogalmaztunk egy olyan célkitűzést, amely szerint:


"ÜGYFELEINKET TELJES SZAKMAI HOZZÁÉRTÉSSEL, DISZKRÉCIÓVAL, ÉS PROBLÉMAMEGOLDÓ HOZZÁÁLLÁSSAL SEGÍTJÜK ABBAN, HOGY INGATLANVAGYONUK PROFITORIENTÁLTAN KERÜLJÖN ÉRTÉKESÍTÉSRE, ILLETVE A NAGY TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ CSAPATUNK SEGÍTSE ÁLMAI OTTHONONÁNAK MEGVÁSÁRLÁSÁBAN, VAGY MAGASHOZAMÚ INGATLANBEFEKTETÉSÉBEN!"


Ingatlanértékesítőink területek és ingatlantípusok szerint szakosodtak, melyekről a bemutatkozásuknál olvashatnak bővebben, hogy ki, mely területen tud kiemelten segítséget nyújtani.


Keressen minket bizalommal! Örömmel segítjük bármely ingatlannal összefüggő kérdései esetén!

Eladna?