Rólunk

A Lux Home Property & Investment a Lux Home Cégcsoport részeként alakult azzal a céllal, hogy a jövőben Magyarországon a luxus ingatlan értékesítés és bérbeadás piacon meghatározó tényezővé váljon.


A LUX Home Cégcsoport hosszú évek óta meghatározó szerepet vállal az építőiparban és az ingatlanforgalmazás, ingatlanfejlesztés területein, kiemelten a fővárosban, azon belül is főleg a budai kerületekben.

A generálkivitelezéssel és szerkezetépítéssel foglalkozó Lux Home Bau számos luxusminőségű referenciával és jelenleg is épülő saját, exkluzív ingatlan portfólióval rendelkezik, melyeket kimagasló minőségű lakóházak kivitelezése igazol.


A második ágazat a Lux Home Investment, amely nagyobb saját beruházások és projekt jellegű ingatlanfejlesztések létrehozásában tevékenykedik.


A harmadik ágazat a már említett Lux Home Property & Investment Ingatlaniroda, amely ingatlanforgalmazással, értékesítéssel, hasznosítással, és bérbeadással foglalkozik.


A LUX HOME PROPERTY & INVESTMENT Ingatlaniroda elődjeként a cégcsoport kezelésében korábban működött egy másik ingatlaniroda, azonban teljes arculat és portfólió váltást követően megfogalmaztunk egy olyan célkitűzést, amely szerint:


"ÜGYFELEINKET TELJES SZAKMAI HOZZÁÉRTÉSSEL, DISZKRÉCIÓVAL ÉS PROBLÉMAMEGOLDÓ HOZZÁÁLLÁSSAL SEGÍTJÜK ABBAN, HOGY INGATLANVAGYONUK PROFITORIENTÁLTAN KERÜLJÖN ÉRTÉKESÍTÉSRE, ILLETVE A NAGY TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ CSAPATUNK SEGÍTSE ÁLMAI OTTHONONÁNAK MEGVÁSÁRLÁSÁBAN, VAGY MAGASHOZAMÚ INGATLANBEFEKTETÉSÉBEN!"


Ingatlanértékesítőink területek és ingatlantípusok szerint szakosodtak, melyekről a bemutatkozásuknál olvashatnak bővebben, hogy ki, mely területen tud kiemelten segítséget nyújtani.


Keressen minket bizalommal! Örömmel segítjük bármely ingatlannal összefüggő kérdései esetén!

Miért válasszon minket?

Év tapasztalat

Boldog ügyfél

Értékesítő

...

Személyre szabott szolgáltatás

...

Profizmus

...

Több éves szakmai háttér

...

Megbízhatóság

Munkatársaink

Eladna?