Schifferer Éva}

Schifferer Éva

Bemutatkozás

Így dolgozom Bizalom, Diszkréció, Szakértelem!
Több mint 20 éve dolgozom az ingatlanpiacon. 10 éve újépítésű ingatlanokkal foglalkozom, többségében, ami a kivitelezőkkel szoros együtt működést igényel, már a tervezéstől a műszaki tartalmak, és a külső, és belső dezignálj kialakításáig. Ezen a téren jelentős szakmai tapasztalattal és értékes kapcsolatrendszerrel rendelkezem.
Ügyfeleim számára mindig az optimális megoldásokat keresem, akár ingatlan eladásról, kiadásról, vételről, bérlésről legyen is szó.
Munkaterületem Budapest III. kerülete, azon belül: Aranyhegy, Ürömhegy, Péterhegy, Rókahegy, és Üröm. Amennyiben ezen a területen ingatlanja van, és szeretné eladni, vagy kiadni, kérem, keressen fel! Ha a környéken beruházna, akkor megtalálta a megfelelő partnert, hogy kialakítsuk a legjobban eladható ingatlanokat, megtaláljuk az optimális árat, a legkeresettebb alaprajzokat az Ön projektjeinek értékesítéséhez! Amiben még segíteni tudok Építész, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány, földhivatali ügyintézés, lakberendező, és nem utolsó sorban jó ügyvéd.
Eladna?