Ajánlat Eladóra kínált ingatlan
Típus Ház
Vételár 320 M Ft
Alapterület 300 m2
Szobák száma 6
Cím 2330, Dunaharaszti
Alapterület 300 m2m2
Légkondicionáló Van
Akadálymentesített Igen
Állapot Újszerű
Kilátás Udvari
Fűtés Gáz (cirkó)
Parkolás 2 állásos garázs
Fürdő és WC Külön és egyben is
Szobák 6 szobaszoba
Szintek 2
Telek terület 851 m2m2
Parkolás benne van az árban Igen

Dunaharaszti kertvárosias részén 300nm-es luxus ház, 6 szobával, 2 állásos garázzsal , 851nm-es gondozott kerttel eladó. 

A ház zsákutca végén található, nincs átmenő forgalom. A házat a tulajdonosok maguknak építették 2008-ban, gondos tervek alapján, magas minőségű anyagokból. 

A házban hűtő-fűtő klíma van beszerelve, a fűtésről cirkó gondoskodik, padlófűtéssel és radiátorral, 300 L-es víztárolóval. Átlagos havi rezsi 45eFt. 

Alsó szinten kapott helyet a nappali, étkező, mosókonyha, 2 szoba, külön wc, és zuhanyzó, valamint gardrób és a dupla garázs. Felső szinten 4 szoba, gardrób  és 2 fürdő található.

Alsó szinten 80nm-es fedett vagy félig fedett terasz veszi körbe az épületet. 

Az épületen kívül és belül Travertin köburkolat van. A ház riasztórendszerrel, vízlágyító berendezéssel ellátott. Központilag szabályozható elektromos redőnyök vannak felszerelve. 

Parkolás két autónak zárt garázsban megoldott, további autókkal a zárt , térkővel burkolt előkertben van lehetőség. 

Az ingatlan infrastruktúrája kiváló, 20 perc a belváros vagy a reptér. Közelben, de nem zavaró távolságban az M5 és M0 autópálya, de a Soroksári úton is megközelíthető! Óvoda , iskola, posta , pékség, bevásárlási lehetőség , szintén a közelben. 

 

Tipp: Ha a hirdetés félrevezető adatot tartalmaz, jelezze ezt a luxhomeingatlan.hu-nak a hirdetés honlapján (dunaharaszti/elado+haz/csaladi-haz/261409) található "Bejelentem" ikonra kattintva.