Ajánlat Eladóra kínált ingatlan
Típus Ház
Vételár 93.7 M Ft
Alapterület 285 m2
Szobák száma 6
Cím 1173, Budapest, XVII. kerület, Madárdomb
Ár 93,7 mFtmFt
Alapterület 285 m2m2
Állapot Felújítandó
Kilátás Utcai
Fűtés Gáz (cirkó)
Parkolás 1 állásos garázs
Komfort Duplakomfortos
Fürdő és WC Külön és egyben is
Belmagasság 3m-nél alacsonyabbm-belmagassagu
Szobák 6 szobaszoba
Erkély Van
Szintek 4
Erkély mérete 11 m2m2
Telek terület 423 m2m2
Pince Van
Építés éve 2002
Parkolás benne van az árban Igen
Terasz mérete 17 m2m2
Kategória
Típus 2
Altípus
A XVII. kerület „Rózsadombján”, kiváló környezetben eladó egy saroktelken álló, TÖBB GENERÁCIÓ, VÁLLALKOZÁS VAGY BEFEKTETÉS céljára is alkalmas, felújítandó ikerház.

A HÁZ:
6 szoba, 2 nappali, 2 konyha, 2 fürdőszoba, 4 szint
Az épület 4 szintje összesen nettó 285 m2 lehetőséget rejt magában. Az üveg lépcsőházból külön megközelíthető szintek lehetővé teszik több generáció vagy nagy család számára a békés együttélést megfelelő saját élettérrel, vagy vállalkozás kialakítását is. Befektetők számára ideális lehet a szintenként kialakítható lakóterek elrendezése, melyek akár külön-külön is kiadhatók.

Szuterén: 84 m2
A tágas, 84 m2-es szuterén több helyiségből áll, mely lehet a családi tér része, vagy alkalmas tárolásra, edzésre, vállalkozásra. Különlegessége az első szintre emelkedő motoros emelő, mely megkönnyíti a ház belső tereiből való pakolást. Az ezen a szinten elhelyezett bojler és gázcirkó nem csúfítja el a teret a felső emeleteken.

Földszint: 89 m2
A földszinten elhelyezkedő nappali-étkező-konyhát egy 14,5 m2-es hálószoba és egy fürdőszoba egészíti ki, melyben a wc is helyet kapott. Az autóból az egyállásos, motoros emelővel ellátott garázsban kiszállva egyből a lakótérbe léphetünk, mely ezen a szinten 89 m2-es. A nappalihoz kapcsolódó, 14 m2-es terasz a kertre nyílik, mely biztosítja a pihenést a madárcsicsergős környezetben.

Első emelet: 65 m2
Ezen a szinten is kialakítható a konyha egy légtérben az erkélykapcsolatos nappalival. Két hálószoba és a wc-vel ellátott fürdőszoba adja az összesen 65 m2-es lakóteret. A 11 m2-es erkélyről a közeli játszótérre, kültéri edzőtérre és a rendezett környékre lehet látni.

Tetőtér: 46,5 m2
Ez az emelet beépítetlen, az új tulajdonos kedve szerint alakíthatja ezt a 46,5 m2-t, melyben egy wc és egy kézmosó már kialakításra került. A gyermekeknek játszószoba, felnőtteknek bárpulttal ellátott moziszoba, vagy akár kis garzon is kialakítható.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK:
Építőanyag: tégla
Épület magassága: 10 méter
Fűtés: gáz cirkó, központi
Közművek: víz, villany, gáz, csatorna
Duplakomfortos, belmagassága: 2,7 m
A ház 2002-ben épült, felújítást igényel. Méreteihez, lehetőségeihez és a környék ingatlanaihoz képest alacsony, 329 ezer Ft / m2 áron nagyszerű ajánlat.

A TELEK: 423 m2
A Madárdomb városrészben különlegesen nagynak számító saroktelek két utcáról is megközelíthető. A Kolibri utca felől utcai beálló, személyi bejáró és garázs található, míg az Uszoda utca felől jelenleg kihasználatlan tolókapu ad lehetőséget a tovább gondolásra. A kert tágas és kényelmes, elfér benne dísz- vagy pihenőkert vagy kis konyhakert egyaránt.

KÖRNYEZETE:
Kiváló, családiházas környezet, az utcák rendezettek, a közbiztonság kiváló. Közelben minden megtalálható: Tesco, Mömax, Lidl, McDonalds, Iskolák, óvoda, orvosi rendelő, uszoda. A kirándulók számára a Naplás-tó és a Keresztúri-erdei tanösvény nyújt szórakozási lehetőséget. A közlekedés kiváló, közelben 67-es busz megállója, az elővárosi vonat új megállója hamarosan átadásra kerül, mellyel 15 perc alatt a Keleti Pályaudvaron lehet, aki munkába igyekszik. Autóval 10 perc távolságra elérhető az M0-ás elkerülő.

KINEK AJÁNLOM:
Nagycsaládosoknak, vagy több generáció számára, akik megfelelő életteret szeretnének kialakítani a család minden tagja számára. Együtt, de külön emeleten megvalósítható minden igény.
Otthonról vállalkozóknak, otthonról dolgozóknak, akik megfelelő helyet keresnek vállalkozásuk számára. A családiházas környezet lehetőséget kínál, kozmetika, szépségszalon vagy családok számára nyújtható szolgáltatások üzemeltetésére.
Befektetőknek, akik kedvező négyzetméteráron hozzájuthatnak egy olyan házhoz, amelyet felújítást követően akár szintenként kiadhatnak.

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, hívjon bátran, a közelben vagyok, állok rendelkezésére.

Tipp: Ha a hirdetés félrevezető adatot tartalmaz, jelezze ezt a luxhomeingatlan.hu-nak a hirdetés honlapján (budapest/elado+haz/ikerhaz/261399) található "Bejelentem" ikonra kattintva.